Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (4.01 secunde)
Ritualul de taiere a porcului de Craciun nu va tine cont în gospodariile populatiei de directiva Uniunii Europene privind bunul tratament al animalelor.
Ritualul de taiere a porcului de Craciun nu va tine cont în gospodariile populatiei de directiva Uniunii Europene privind bunul tratament al animalelor.
Inspectorii vor insista pe educarea consumatorului, tentat sa cumpere rapid jucaria de Craciun dorita de copil, bradul ales sau excursia de revelion, fara a citi cu atentie eticheta produselor, instructiunile de folosire sau contractul incheiat.
Brazii de Craciun proveniti din Danemarca, ce sunt la mare cautare in lume, in special in Europa, datorita elegantei si calitatilor unice, se vor gasi rar si la preturi mari de Sarbatori.
Potrivit lui Nicolae Fronescu, directorul Directiei Piete Targuri Ogoare (DPTO) Constanta, in vederea comercializarii brazilor de Craciun au fost stabilite un numar de 44 de locatii, a cate 3-4 metri fiecare.
Romania a solicitat Comisiei Europene o derogare pentru sacrificarea animalelor din gospodarii fara asomare, inainte de Craciun si Paste, pe o perioada de trei ani, in schimbul careia autoritatile de la Bucuresti vor elabora un program de educare a populatiei in legatura cu normele din domeniu.
O parere similara, in sensul orientarii catre creditele in valuta, are si directorul de investitii al Interamerican Pensii, Radu Craciun. ... Cresterea dobanzilor la lei va incuraja migrarea catre imprumuturile in valuta", a aratat Craciun.
Analistul si directorul de investitii de la Interamerican Fond de Pensii, Radu Craciun, considera ca avansul puternic al PIB-ului in intervalul ianuarie a€" martie este si o urmare a investitiilor straine directe facute in economie in ultimii ani.
El considera ca solutia preferabila ar fi majorarea cotei unice, dar aplicata diferentiat, potrivit unei analize realizate de NewsIn.În schimb, directorul de investitii al Interamerican Pensii, Radu Craciun, si Florin Ilie, director al ING Securities, considera ca majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) este solutia cea mai potrivita, în conditiile în care o astfel de masura ar descuraja consumul, iar aceasta taxa este mai usor de încasat.
Si Radu Craciun, director de investitii la Interamerican, anticipeaza un curs mediu de 4 lei/euro pentru anul viitor. ... Depinde insa si de politica monetara pe care o va adopta Banca Nationala a Romaniei (BNR) anul viitor", spune Craciun.
Premierul a vizitat, duminca, santierul centurii de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, afirmand ca isi doreste sa se poata circula pe acest obiectiv de Craciun.
Si pentru Anca Craciun, directorul diviziei de specialitate a Bancii Transilvania, "aceasta tendinta a fost evidenta incepand cu luna iulie si pana in octombrie. Dupa aceea, tendinta s-a atenuat, intervenind cat de cat un echilibru", spune Anca Craciun.
Daca in unele magazine, manechinele imbracate cu tricouri de "discount" stau in vitrine inca de la jumatatea lunii trecute, alti comercianti au lansat noi promotii dupa Craciun sau dupa Anul Nou.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Ionut Misu - Dinamo II, Ionut Gugu - FCM Targu Mures, Alexandru Ologu - Astra Ploiesti, Mihai Roman - Petrolul Ploiesti, Nelu (Jakie) Nicolae - UTA Arad, Catalin Craciun - Alro Slatina, Cornel Suciu - Viitorul Constanta.
Craciun, Stoica (Barbu ‘80), M. ... Gladstone ‘15, Gheorghiu ‘58, Costin ‘70 / Craciun ‘64, Naidin ‘82, Enache ‘87 Meciul a fost arbitrat de o brigada avandu-l la centru pe Catalin Botas.
Duminica, in ultima zi a CE din Spania, Romania va mai avea reprezentari in finale la 4 rame fara carmaci masculin (in componenta Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie, Florin Curuea), dublu vasle feminin (Cristina Ilie-Ioana Craciun) si 8 plus 1 feminin (Roxana Cogianu, Ioana Craciun, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Cristina Ilie, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Ionelia Zaharia si Daniela Druncea).
Craciun cu zapada pe partiile din Romania. Urmareste LIVE cum se schiaza la munte pe webcam jurnalul.ro Click pentru a urmari LIVE partiile de schi http://jurnalul.ro/webcam/camere-la-munte.html • Mii de turisti se afla, in aceste zile, la munte pentru sarbatorile de Craciun.
Cancelarul german Angela Merkel a suferit o fractura dupa ce a cazut la schi in timpul vacantei de Craciun, ceea ce a determinat-o sa anuleze mai multe intalniri prevazute a avea loc in aceasta saptamana, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, Steffen Seibert, citat de AFP.
Altfel, ar fi jucat si de Craciun si de Revelion in Anglia. ... De Craciun, Tamas si sotia lui au hotarat sa devina din nou parinti.
google-analytics.com